Private dining locatie

Private dining en groepsdiner in Utrecht

Private dining, zakelijk dineren en groepsdiner in Utrecht

 

Ben je verantwoordelijk voor het organiseren van afdelingsuitjes zoals een groepsdiner of afdelingslunch? Heb je rekening te houden met diverse wensen zoals allergieen, vis-, vlees en vega voorkeuren? Restaurant Het Zuiden is de perfecte locatie voor uw groepsaanvraag.

Je doel is saamhorigheid en binding creëren na een lange tijd thuiswerken. Of wellicht zijn de afdelingsdoelen behaald en heeft de afdeling een uitje verdiend!

Hoe fijn is het als je groepsevent vlekkeloos verloopt en iedereen heerlijk genoten heeft van het diner, drankjes, gezelligheid en makkelijk weer met het openbaar vervoer weer thuiskomt ;))

Zakelijk dineren in het centrum van Utrecht

De locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op loopafstand van Utrecht CS in hartje Utrecht. Onze locatie is gevestigd aan de gezellige Mariastraat (een zijstraat van de bekende steenweg en het mariaplaats).

Je herkent het restaurant aan de brede pui met een heerlijk terras waarbij onze gasten 6 dagen in de week kunnen genieten van een lunch en diner. Op koude dagen zetten we de heaters buiten aan en als het regent zit je gemoedelijk onder de luifel.

Sfeer en mogelijkheden

Een ongedwongen sfeer en vriendelijke bediening zorgen voor een gemoedelijke lunch/diner. Afhankelijk van de grootte van de groep is het zelfs mogelijk om alleen met je eigen team (zonder andere gasten) te lunchen of dineren.

We hebben twee ruimtes wat we afhankelijk van de grootte van de groep kunnen reserveren. In beide ruimtes is airconditioning aanwezig.

restaurant het zuiden utrecht

Restaurant. Private dining locatie.

“Een mooie private dining locatie op loopafstand van Utrecht Centraal station” 

De keuken en de wijnen

De keuken is internationaal met een mediterraans knipoog. Groepen hebben altijd een keuzemenu van vis- vlees en vegetarisch. Een 3 en 4 gangen keuzemenu is het meest gevraagd. Daarnaast is een drank arrangement (Hollands bar) bespreekbaar.

Wil je liever uitgebreid dineren met een 4-, 5-,6- of 7 gangenmenu dan is ons andere restaurant, Florent le Bistro, op een minuut lopen van Het Zuiden vandaan een mooie optie.

Bezichtigen?

Je vindt ons op loopafstand van het Beatrix theater, Tivoli Vredenburg, Hoog Catherijne en Utrecht CS. Maak een afspraak om de locatie te bezichtigen of mail je groepsaanvraag door naar reservering@restaurant-hetzuiden.

 

Komt u het Zuiden proeven? Bekijk hier ons volledige menukaart  Reserveer hier je tafel