restaurant voor groepen

Restaurant voor groepen in Utrecht

Restaurant voor groepen in Utrecht centrum

Als je een restaurant voor groepen in Utrecht centrum zoekenDe ligging van ons restaurant is ideaal en de beste plek om groepen te ontvangen. Lekker centraal gelegen in midden Nederland. Het restaurant is op loopafstand van het Beatrix Theater, in de buurt van TivoliVredenburg, rondom Jaarbeurs Utrecht, 10 minuten lopen van Hoog Catharijne en de Jaarbeursplein. Restaurant waar je steak en vis kunt eten in hartje centrum Utrecht en vervolgens makkelijk de OV terug naar huis kunt nemen.

Groepsmenu

Onze groepsmenu zullen we offeren als je ons restaurant bezoekt met een groep vanaf 10 personen.

Neem altijd contact op als je met een groep wenst te komen om het een en ander te fine tunen. Ook als je liever a la carte wenst te dineren. Afhankelijk van de dag en tijdstip van je reservering is het wellicht mogelijk.

Onderstaand ons 3 en 4 gangen menu:

Proeverij Het Zuiden (kleine hapjes van vis-vlees en vega zoals gerookte zalm, parma, bruschetta)

***

Vegetarische tomatensoep (alleen bij 4 gangen)

***

Gegrilde wilde zalmfilet OF

Gegrilde dry age rib-eye OF

Vegetarische Tajin

***

Huisgemaakte chocolademousse

Heb je allergieën, geef het door bij je reservering.

Restaurant in Utrecht met private dining area

Gezellig met je eigen team, apart zonder andere gasten, dineren is een mogelijkheid. Ook is het mogelijk om eerst te vergaderen in de besloten ruimte en vervolgens je vergadering af te sluiten met een diner.

Ons restaurant is op te delen in twee gedeeltes en daarom ideaal voor groepen. Afhankelijk van de grootte van de groep zullen we beslissen aan welke zijde we de groep kunnen ontvangen. Informeer naar de beschikbaarheid via reservering@restaurant-hetzuiden.nl

Zakelijk dineren in Utrecht

Ons ronde tafel wordt veel gevraagd voor zakelijke besprekingen: lunch of diner. Helaas hebben we er maar 1 staan in Het Zuiden. In ons andere restaurant, Florent le Bistro, op loopafstand van Het Zuiden hebben we meerdere 4 persoons ronde tafels. Ook hebben twee mooie ovale 9 persoonstafels. Ideaal bij een afdelingsdiner.

Restaurant met terras en airconditioning

We boffen met ons terras. In de winter zetten we de heaters aan. Als het regent kunnen we de zonneschermen uitschuiven zodat je altijd lekker beschut zit. Met zomerse weren is het fijn om binnen plaats te nemen. In beide ruimtes hebben we airconditioning.

Reserveren doe je hier

De agenda van het Beatrix Theater vind je hier