Restaurant bij Beatrix Theater

Restaurant bij Beatrix Theater

Restaurant nabij Beatrix Theater

Je zoekt een goed restaurant bij het Beatrix Theater omdat je een ticket hebt voor de voorstelling TINA over Tina Turner. Hoe leuk! Nog leuker om voor of na je voorstelling heerlijk te dineren in een restaurant op loopafstand van het Beatrix Theater. Wil je vis eten: de zalmfilet is toch wel een van onze hardlopers maar iets speciaals zoals kreeft bereiden we vers (kreeft is uit eigen homarium). Wil je liever steak, biefstuk van de ossenhaas of toch iets speciaals, dat kan!. In ons drogingskast zie je de specialiteit van ons restaurant hangen namelijk de geweldige Tomahawk steak. Regelmatig hebben we steak of the day: vraag ernaar bij de bediening. Bekijk hier ons menu.

Groepsreservering in de buurt van Beatrix Theater

Nou weet ik dat Tina Turner dol is op Private Dancing. Helaas gaat dat niet bij ons maar wel veel vraag naar is bij groepsreserveringen, is de mogelijkheid van private dining. Afhankelijk van het aantal gasten kunnen we ons restaurant (wat uit twee gedeeltes bestaat) opdelen.

Indeling restaurant

Ronde tafel: Ben je met 5/6 personen dan is ons ronde tafel ideaal.

Kleine bank: Is je groep wat groter dan schuiven we de twee persoons en vier persoons tafels (rechts) aan elkaar zodat er een 8/9 persoons tafel ontstaat.

Lange bank: Groepen vanaf 9 personen kunnen aan de bank (links) zitten. Ook deze tafels zijn twee en vier persoonstafels die we met gemak aan elkaar kunnen schuiven.

Is je groep nog groter dan kunnen we 1 van de twee gedeeltes speciaal voor je groep reserveren. De ruimte is dan alleen voor jou groep, familie of afdeling en dus zonder andere gasten erbij. Ook is het mogelijk om de andere zijde erbij te betrekken.

Menu bij groepsreserveringen en Private Dining

Afhankelijk van de beschikbare tijd kunnen we een 3 of 4 gangen menu bereiden. We houden standaard rekening met vis-vlees en vega liefhebbers. Bekijk hier ons 3-4 gangen groepsmenu.

Heb je allergieën, geef het door bij je reservering. Reserveer hier je tafel een geef bij de opmerkingen door hoe laat je het theater bezoekt.