T-bone steak

Indrukwekkende malse T-bone steak

filmpje tbone

Indrukwekkende malse T-bone steak

De indrukwekkende malse T-bone steak wordt gesneden uit de dunne lende van de koe. Als u de T-bone steak besteld dan krijg je eigenlijk niet 1 maar 2 mooie stukken vlees verpakt in 1 waarbij de lende wervel niet is weggesneden. Dus een T-bone steak is een T vormig bot met aan de ene zijde een mooie entrecote en aan de andere zijde een gedeelte van de ossenhaas. De T-bone snijdt de slager van de achterste ribben van een koe.  De entrecote aan een T-bone herken je aan het vetrandje maar je herkent het ook omdat dit het grootste stuk vlees is aan het bot. Het kleine stuk vlees aan de T-bone is een ossenhaas. Beter gezegd is het de staartstuk van de dunne lende waar normaliter de ossenhaas puntjes van wordt gesneden.

Steakhouse en Visrestaurant in Utrecht centrum

Bent u een echte vleesliefhebber? Werp dan vooral ook een blik in onze dry aged kast. Je hoeft niet naar een steakhouse of een vlees restaurant te gaan voor een goed stuk vlees. In onze dry age kast hebben we standaard de geweldige Tomahawk Steak en de Rib-Eye hangen. Zoek je een visrestaurant om te genieten van seafood en verse vis ? Het concept van Restaurant Het Zuiden Fish&Wine | Steak & Beer, zoals de naam al zegt, heeft een mooie variatie van zowel geweldige vleesgerechten alsook al het moois uit de zee zoals verse kreeft, oesters, langoustines, sliptong enz. Bekijk hier ons menukaart.

Catch of the day en The steak of the day

Regelmatig hebben we buiten de kaart een catch of the day zoals een hele zeebaars, tarbot, Oosterschelde kreeft of dorade. Maar ook qua vlees variëren we regelmatig. De T-bone steak is een gerecht wat we buiten de kaart met regelmaat aanbieden. Dit hebben we dus niet standaard in huis. Om teleurstelling te voorkomen kan je het beste bij je reservering aangeven dat je graag de T-bone steak wenst te nuttigen.

Social Media

Volgt u ons al op instagram: @restauranthetzuidenutrecht, facebook: @hetzuidenutrecht, LinkedIn: Restaurant Het Zuiden  of YouTube  REstaurant Het Zuiden