Kerst vier je in Het Zuiden Utrecht

Kerstmenu Restaurant Het Zuiden Utrecht

Vier kerst in Het Zuiden

Tijdens de kerstdagen serveren we ons reguliere menu. Dus heerlijk a la carte dineren zonder een vast menu. Reserveer alvast je tafel voor kerstavond (ook geopend voor de lunch) en 2e kerstdag. Helaas is Het Zuiden 1e kerstdag gesloten maar ons ander restaurant (Florent le Bistro) is wel geopend.

Kerst in Florent le Bistro

Exclusief op kerstavond, 1e en 2e kerstdag serveren we ons 7 gangen kerstmenu. Laten je in de watten leggen door de gerechten van chef Robert Mc Adoo. Sommelier Jessie Molleman heeft de beste wijn-spijscombinaties voor het kerstmenu al gemaakt. Maar uiteraard kan je ook zelf een drankje van de kaart bestellen. Bekijk hier het kerstmenu van Florent: Kerstmenu Florent le Bistro 

Ben je vegetarisch of heb je dieetwensen, geef het aan bij je reservering.

 

Florent le Bistro

Verscholen, in de schaduw van de Dom, ligt een schatkamer vol smaakexplosies. Florent is de expressie van onze liefde voor de Franse Bistro: eigenwijze bistrogerechten die hoog op smaak en een tikje eigenwijs zijn. Bijzondere wijnen, een echte Franse klassieker, een ongewone gang ertussen. We laten ons mondiaal inspireren door de klassiekers af te wisselen met avontuurlijke variaties.

Kerstmenu Florent le Bistro

Vind ons aan de Visschersplein 75, Utrecht. Tel 030 233 3008