Fine dining French cuisine

Florent– Le bistro

De verborgen parel van Utrecht, onder de schaduw van de dom en op struikel afstand van Utrecht CS: Florent Le bistrot.

Fine dining

Chef Robert Mac Adoo kookt klassieke Franse gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Het menu wordt om de paar weken vernieuwt. Laat je verrassen met een 4-, 5-of 6 gangen diner. Bekijk hier het menu.

Groepen

De ideale locatie om een afdelingsdiner te organiseren. Dankzij de verschillende tafelsettings kunnen we van kleine tot grotere groepen van 68 personen ontvangen in het restaurant. Afhankelijk van de grootte van de groep kun je plaatsnemen aan de vier (max. vijf) persoons ronde tafels, de mooie grote ovale tafels voor 8 a 10 personen in het midden van het restaurant of de bank aan de wand wat geschikt is voor 30 personen als we alle tafels aan elkaar schuiven.

Besloten dineren alleen met je eigen bedrijf of je afdeling zonder andere gasten, dat kan. De avond kan je zo inkleden zoals je dat wenst. Tussen de gerechten door de kwartaal cijfers bespreken, speeches houden of bijvoorbeeld nieuwe collega’s onder de aandacht brengen.

Benieuwd?  Bekijk voor een impressie de website van Florent-Le Bistrot

Visschersplein 75, 3511 LX. UTRECHT.

utrecht@restaurant-florent.nl

030-233 3008

Reserveer direct.