Vergaderlocatie en private dining in de binnenstad van Utrecht

Written by

Vergaderlocatie 

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie voor een brainstormsessie, vergadering of bijeenkomst? Middenin het centrum van Utrecht bevind zich ons restaurant verdeeld over twee ruimtes. Onze locatie is op loopafstand van Utrecht CS, bushaltes (uitstappen halte TivoliVredenburg) en parkeergarages. Het dichtstbijzijnde overdekte parkeergarage is Hoog Catherijne P6 en Parkeergarage Springweg.

Theater- en U opstelling

Afhankelijk van de opstelling kunnen we in onze vergaderlocatie tot max. 25 personen kwijt. U-opstelling max. 20 personen en theater opstelling max. 25 personen. Alle vergaderequipment zijn voorhanden. Denk aan een beamer met scherm, flipover en een laptop. 

Vergaderarrangement

Inhoud 8 uurs vergaderarrangement: onbeperkt koffie, thee, water en broodjeslunch a 24,50 p.p. Afhankelijk van de dag, arrangement inclusief of exclusief a la carte lunch of diner en het aantal deelnemers berekenen we al dan niet zaalhuur door. Wenst u een vergaderarrangement voor een kortere duur, passen we de prijs p.p. aan. Voor een juiste prijsindicatie kunt u het beste contact opnemen.

Borrel of diner

In onze private dining ruimte is het ook mogelijk om uw afscheidslunch-diner, personeelsuitje, afdelingsborrel of uw groupdinner te organiseren. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen we u ontvangen in 1 van de twee ruimtes. Maximale bezetting voor een diner c.q. lunch is 80 personen. Groepen tot max. 32 personen ontvangen we in onze “kleine ruimte”. Is de groep groter dat ontvangen we u graag in ons hoofd restaurant. Ook uw vergadering kunt u af sluiten met een borrel of diner. Neemt u contact op voor een vrijblijvende offerte of om onze locatie te bezichtigen via e-mail reservering@restaurant-hetzuiden.nl of bel 030-232 5848.

Related Posts

Maak kennis met Het Zuiden