Vacature medewerking bediening utrecht centrum

MEDEWERKER BEDIENING

Bij Het Zuiden nemen we je mee op reis naar de Mediterranean. Wanneer je de Mariastraat inloopt wordt je door de heerlijke geuren verwelkomd.

Het Zuiden is verdeeld in twee ruimtes wat zowel als een geheel maar ook apart voor private dining ingezet kan worden. De sfeer is casual en personeel informeel. Het interieur is romantisch. Het Zuiden biedt zit plek aan de ene zijde voor 50 gasten en aan de andere zijde voor 22 gasten. Buiten hebben we een heerlijk verwarmd terras met 10 tafels.

Benieuwd hoe je dag er uit ziet ?

Na binnenkomst bereid je je voor op de lunch of het diner. Je loopt alle tafels na en zorgt dat alle tafels met glaswerk en bestek goed ingedekt is. ook het terras wordt opgedekt. Je gaat verder met de mise en place zodat de lunch-diner soepel verloopt.

Tijdens de briefing hoor je welke wijk je loopt. De avond vliegt voorbij en en je zet samen met je collega’s het restaurant klaar voor een volgende drukke dag.

Standplaats: Utrecht, dienstverband: fulltime of Parttime, Leuk meegenomen: korting bij je diner in 1 van onze restaurants (Florent le Bistro).

Bekijk ook de vacature bij Florent le Bistro.

Reacties zijn welkom op info@restaurant-hetzuiden.nl