Tomahawk steak bereid op houtskool

Written by

Tomahawk

Tomahawk

Tomahawk steak

Of het nu gaat om een mooi stuk wagyu vlees of om een dry aged tomahawk steak; de gerechten worden bereid met passie. De tomahawk steak is een rib steak gesneden zo dik als zijn bot en botermals. Buiten koken wordt steeds populairder. In het park, in de tuin en op je balkon. Als de weersverwachting ook mee werkt dan kijk je er al bij voorbaat naar uit. Hier draait het om het samenzijn, de gezelligheid, sfeer, beleving en uiteraard goed vlees. Het bereiden van bijzondere vleessoorten is helemaal hot.  Helaas heeft Het Zuiden geen buitenplaats met een bbq maar wel een mooie green egg. Al het vlees wordt bereid op houtskolen.

Restaurant in Utrecht

Tussen de vele restaurants in Utrecht is Het Zuiden gevestigd in een van de gezelligste straatjes van Utrecht, de Mariastraat. De Mariastraat is op loopafstand van de gezellige oudegracht, TivoliVredenburg en Utrecht CS. Ondanks dat het van oudsher een visrestaurant is kan ook de vleesliefhebber zijn hart ophalen met een waaier vol aan  mooie vleesgerechten. Het restaurant heeft een warme uitstraling en is de perfecte plek voor een diner voor twee of een diner met een groter gezelschap. Voor grotere groepen biedt Het Zuiden uiteenlopende mogelijkheden; walking dinner, borrel, vergadering of private dining. Ook gasten voor een zakenlunch weten ons goed te vinden. Het restaurant is gelijkvloers. Dit maakt het zeer toegankelijk voor mindervalide gasten. In de directe omgeving bevinden zich enkele parkeergarages.

Passie voor eten? Bel 030-232 5848 voor uw tafelreservering, mail reservering@restaurant-hetzuiden.nl of reserveer online. Zeven dagen in de week geopend voor lunch (m.u.v. maandagmiddag),  vergadering, diner en private dining. Wij kijken uit naar uw bezoek en wensen u een sfeervol avond toe met mooie gerechten en goede wijnen. Een fijn diner!

Regelmatig serveren we buiten de kaart wagyu vlees. Ook onze catch of day wisselt regelmatig. Volg onze berichten op Facebook en Instagram.