Passie voor eten, passie voor vis

Written by

Vis eten in Utrecht

Heb je passie voor vis dan denk je aan schaal- en schelpdieren, zalm uit Noorwegen, Europese zeebaars of een mooie dorade uit de Middellandse zee. In onze menukaart hebben we 9 mooie visgerechten opgenomen. Dit betreft alleen al de diner hoofdgerechten. Voorgerechten en visgerechten van de lunch kaart niet meegerekend. Daarnaast hebben we wisselend per dag en afhankelijk van onze leverancier, tarbot, zeetong, king crab of snow crab buiten de kaart. Binnenkort zetten we langoustine en mosselen op de kaart! Dus hou onze website goed in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Visfilet of fruit de mer

Heb je passie voor vis dan geniet je van de verse zeebaarsfilet, handmatig gefileerd door onze kok bij je bestelling. Verser dan dit kan haast niet. De dorade (heel) wordt op mediterrane wijze met citroen en olijfolie bereid op de gril. Wilt u hulp bij het fileren, de gastheer doet dit professioneel bij u aan tafel. Neem je tijd voor de fruits de mer. Een beetje gekraak, gepeuzel en gepulk hoort erbij. Onze prachtige fruit de mer plateau, van oesters en kreeft tot aan mosselen en vongele al dan niet uitgebreid met king crab, staat het hele jaar op de kaart. Wilt u zeker zijn dat we king crab in huis hebben, geef het aan bij uw tafel reservering.

H(eerlijk) vis

Regelmatig en gevarieerd vis op het menu is gezond. Het draagt indirect bij aan een beter herstel en voorkomt ondervoeding. Hoewel we daar in Nederland geen zorgen over hoeven te maken is het ook gewoon een heerlijk product. Onze gasten houden van de goede dingen in het leven maar ook wat goed is voor al het leven. Daarom wordt er vaker duurzaam gekozen. Een van onze leverancier is Smit Vis “Duurzaam, smakelijk en met respect voor dier en milieu”. De producten van Smit Vis hebben het keurmerk Eerlijk en Heerlijk gekregen. Elke dag het beste uit de zee en tegelijkertijd duurzaam genieten.

Passie voor vis?

Bel 030-232 5848 voor uw tafelreservering, mail reservering@restaurant-hetzuiden.nl of reserveer online.