dry aged tomahawk steak & verse kreeft uit eigen homarium

Beste steak van Utrecht

Beste steaks van Utrecht en meest bestelde steaks in Het Zuiden.

Beste steaks van Utrecht eet je in Het Zuiden Fish&Wine|Steak&beer -> De Surf & Turf van Tomahawk steak gecombineerd met de kreeft is ondertussen ons signaturen dish geworden. Onze menukaart is behoorlijk divers. Vind jij het moeilijk om een keus te maken tussen alle mooie gerechten? Kom gewoon nog een keer terug 😉 of lees hieronder de top 3 favoriete steaks van Het Zuiden Utrecht ofwel de meest bestelde vlees gerechten.

Tomahawk steak

Je hoeft niet naar een steak restaurant te gaan om te kunnen genieten van dit geweldig mooi stuk vlees. De tomahawk (beste steak van Utrecht) op onze menukaart is een steak voor 2 personen. De steak wordt aan beide zijden gegrild en vervolgens zoals jij het wenst te nuttigen in de oven verder gegaard. De Tomahawk steak wordt geserveerd met frietjes, seizoensgroenten en saus. Leest u ook mijn blog over dry aged tomahawk steak.

Tip: Neem de surf en turf (tomahawk & kreeft) !

Biefstuk van de Ossenhaas

Een van de meest gangbare vleesgerechten is de biefstuk van de ossenhaas. Ook dit gerecht bereiden we eerst op de gril en garen het vervolgens door in de oven. De gril geeft een heerlijke bbq smaak. Uiteraard serveren we ook de bijgerechten.

Lamsrack

De lamsrack snijdt de slager uit de rug van een lam. De ribjes zijn dan ook heel herkenbaar. Je mag lamsvlees als lam verkopen als deze niet ouder is dan 12 maanden. Net zoals de overige vleesgerechten wordt ook de lamsrack eerst mooi gebakken op de gril en vervolgens rose gegaard in de oven. Lamsrack (ofwel ribstuk) wordt als een geheel bereid.  Maar uiteraard is het ook mogelijk om de lamsrack door te snijden tot losse lamskoteletjes. De lamsrack is eigenlijk een rugstuk van vijf a zes lamskoteletten aan een stuk. Ook dit gerecht serveren we met bijpassend garnituren. Let op, paar keer jaar wisselen we de gerechten op de menukaart. Bekijk de menukaart of we het daadwerkelijk op de kaart hebben.

Steakhouse en Visrestaurant in Utrecht centrum

Bent u een echte vleesliefhebber? Werp dan vooral ook een blik in onze dry aged kast. Je hoeft niet naar een steakhouse of een vlees restaurant te gaan voor een goed stuk vlees. Zoekt u een visrestaurant om te genieten van seafood en verse vis? Het concept van Restaurant Het Zuiden Fish&Wine | Steak & Beer, zoals de naam al zegt, heeft een mooie variatie van zowel geweldige vleesgerechten alsook al het moois uit de zee zoals verse kreeft, oesters, langoustines, sliptong enz. Benieuwd naar ons menukaart? Bekijk deze hier.

Social Media

Volgt u ons al op instagram: @restauranthetzuidenutrecht, facebook: @hetzuidenutrecht, LinkedIn: Restaurant Het Zuiden  of YouTube  REstaurant Het Zuiden