Beste kreeft van Utrecht thuis bezorgd

kreeft eten in Utrecht centrum

De beste kreeft van Utrecht thuis bezorgd

We zijn gesloten maar jij kunt nog steeds genieten van de beste kreeft van Utrecht bij jou thuis bezorgd.

We zijn gesloten maar jij kunt nog steeds genieten van de beste kreeft van Utrecht bij jou thuis bezorgd. Dagelijks krijgen we verse kreeft geleverd. Deze worden gelijk geplaatst in ons homarium. Je ziet daadwerkelijk de levende kreeften. De kreeft staat al enige tijd standaard op ons menu aangezien dit een enorm gewilde gerecht is. Juist door de homarium weten onze gasten dat het niet verser dan dit kan en dat proeven ze!

Bezorgen en afhalen

We zijn verplicht gesloten maar dat let ons niet een van de favoriete gerechten van onze gasten te bereiden. We bezorgen in Utrecht, De Meern en Vleuten. Maar uiteraard  kan je de gerechten ook afhalen. Voor 16:00 besteld is dezelfde dag nog geleverd. Onze jongens staan wekelijks van donderdag tot en met zaterdag in de keuken.

Canadese kreeft

We hebben standaard de Canadese kreeft tussen de 600-700 gram in huis. Maar onze leveranciers weten dat ze ons altijd kunnen benaderen voor mooie vangsten buiten de kaart. Denk aan de blauwe kreeft en de Oosterschelde kreeft. Als we weer open zijn hoop ik dat we jullie weer mogen verrassen. Zo hebben we wekelijk diverse visgerechten buiten de kaart zoals roodbaars, octopussalade, tarbot, zeebaars, tarbot etc.

Bezorgen vis restaurant Utrecht centrum

We zijn de komende tijd gesloten en een selectie van onze gerechten haal je nu in je eigen huis. Maak er een feest van!

Voorgerechten:

Antipasti voor twee, Vis schaal voor twee, Vis soep, Herfst salade, Geitenkaas salade, Eendenborst salade en Hamburger.

Hoofdgerechten:

Dry age rib-eye, Hele kreeft, Tomahawk steak voor twee, Surf en Turf van Tomahawk steak en gamba, Pasta vis en Pasta truffel.

of stel je drie gangen menu samen:

voorgerechten: Duo van tonijn sashimi & zalm pastrami, carpaccio, caprese. Hoofdgerechten: Ossenhaaspuntjes in rodewijnsaus, zalmfilet of rib-eye. Nagerechten: tiramisu of aardbeien cream

De hoofdgerechten worden geleverd met bijpassende garnituren. Voor de beste kreeft van Utrecht thuis bezorgd  Klik hier voor bezorgen of afhalen. Ook is het mogelijk om onze gerechten te bestellen via de site van Thuisbezorgd.nl en Ubereats.com.