Bedrijfsuitje, vergaderlocatie, groepsuitje of een ontdekkingstocht in Utrecht

Written by

GROEPEN

Private dining; een ruimte exclusief voor uw gezelschap. Het restaurant is in te delen in twee gedeeltes met een maximale bezetting van rond de 80 personen. Zo ontvangen we regelmatig groepen die een bedrijfsuitje, vergadering, groepsuitje of een ontdekkingstocht in Utrecht hebben gepland.  Een stadswandeling of een spel voor de teambuilding wordt vervolgens afgesloten met een heerlijk diner in ons restaurant. Afhankelijk van de grootte van de groep en het uitje zullen we onze besloten ruimte voor u reserveren zodat u gezellig bij elkaar zit. Heeft u een vergadering of een presentatie al dan niet gecombineerd met een lunch of diner, alle vergader equipment zijn voorhanden. 

PARTNERS

Voor een spel of stadswandeling gecombineerd met een diner of borrel werken we sinds de opstart van ons restaurant samen met Stadsarrangement te Hoorn en Puur te Utrecht. Beide organisaties zijn gespecialiseerd in het entertainen van groepen in de diverse steden van o.a. Nederland. Bekijkt u het aanbod op hun website. 

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN UTRECHT

 1. Janskerhof en de geschiedenis
 2. Waterfietsen in de grachten
 3. Ontdek de stad en los een moord op 
 4. Terrasje aan de grachten
 5. Dom under
 6. Slenter al winkelend door de Oudegracht
 7. Nijntje Museum
 8. Beklim de Dom
 9. Spoorwegmuseum
 10. Stadshofje achter het conservatorium aan de Mariaplaats
 11. Geniet van je lunch en vraag de citymap voor een stadswandeling Utrecht bij Het Zuiden Fish &Wine |Beef &Beer

VIS EN VLEES

Na een lange dag slenteren in de binnenstad en meerdere bezienswaardigheden bezocht te hebben loop je de Mariastraat binnen en valt je oog op Restaurant Het Zuiden. Mooie lange terras met sfeerverlichting, een rijpingskast met geweldige stukken vlees wat je doet denken aan The Flintstones, een brandend vuurtje voor de ingang alsmede een mooi opgemaakt plateau met schaal- en schelpdieren. Kijk door het raam naar binnen, het ziet het er warm en gezellig uit. Uw oog valt op de mooie ronde tafel voor het raam naast de homarium met verse kreeft! Als u een blik werpt op de menukaart buiten ziet u een ruime keus aan vis en vlees gerechten. Je bedrijfsuitje, vergadering, groepsuitje, of een ontdekkingstocht in Utrecht wordt afgesloten met een vis en vlees diner in het centrum van Utrecht.

Passie voor eten? Bel 030-232 5848 voor uw tafelreservering, mail reservering@restaurant-hetzuiden.nl of reserveer online